Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoare ultra silentioase

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-10.png
Ventiloconvectoare Sabiana
  • Ventiloconvectoare SABIANA Carisma CRC sun In conformitate cu tendintele inovatoare si designul modern industrial, gama de ventiloconvectoare carisma satisface azi cerintele cu privire la performanta, marime, acustica, consum redus de energie, usurinta in instalare si intretinere.
  • Ventiloconvectoare SABIANA Carisma CRC au fost concepute ca o platforma de modele, versiuni si accesorii, independent testate si certificate de catre Eurovent.
  • Cum functioneaza un sistem de climatizare cu ventiloconvectoare ?

    Iarna – Apa este incalzita cu ajutorul unei pompe de caldura sau al unui cazan.

    Vara – Apa este racita cu ajutorul unei pompe de caldura reversibile sau al unui chiller.

Afla mai mult!

Vezi preturi!

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-2020-07-20T154422.415.png

Ferroli Top Fan Plus

Ventiloconvectoare certificate Eurovent, în conformitate cu Directiva masini 89/392 CEE si modificari, 91/368 CEE, 93/44 CEE, 93/68 CEE, Directiva de joasa tensiune 72/23 CEE si Directivele de compatibilitate electromagnetica EMC 89/36 CEE.Aceasta serie de unitati terminale sunt potrivite pentru tratarea aerului ambiental atat în sezonul de vara (baterie cu apa rece) cat si pe timp de iarna (baterie cu apa calda)..

Structura portanta: din otel zincat de grosime corespunzatoare.

Baterie de schimb termic: din tevi de cupru aranjate în rânduri esalonate pentru a creste schimbul termic si aripioare din aluminiu 3-rânduri blocate prin extinderea mecanica a tevilor. Colectorii sunt prevazuti cu orificii de aerisire, orificii de drenare a apei si de loc de pozitionare pentru sonda de temperatura a apei. Racordurile sunt pozitionate pe partea stânga, privind unitatea frontal. Este prevazuta posibilitatea de a roti bateria.

Afla mai mult!

Vezi preturi!

Pentru mai multe detalii sună la: ✆ 0743 108 711

Ești interesat de costurile cu montaj?