Ventilație rezidențială

Ventilație rezidențială

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/57i465ehryf6yjhty.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/64uer5hy5thg.png
SABIANA Energy Smart

» Unități de ventilație de înaltă eficiență cu recuperare de căldură, special concepute pentru aplicații rezidențiale, fabricate de către SABIANA în Italia.

» Unitățile sunt atât verticale cât și orizontale, cele verticale au o lățime mai mică de 600 mm și pot fi instalate în bucătărie, debara, magazie, sau în subsol.

» Unitățile Energy Smart sunt echipate cu un sistem centralizat automat de control al fluxului de aer. Viteza ventilatorului este reglata pentru a asigura debitul de aer introdus si extras la valoarea solicitata, împiedicând în același timp procentajul de umiditate interioară să fie prea îndepărtat de o valoare medie.
» Nu există exces, prin urmare, aerul nu este nici prea uscat, nici nesănătos.

» Sistemul garantează un schimb continuu de aer, controlul poluanților interiori, proliferarea ciupercilor, a mucegaiului și eliminarea poluanților din exterior. Prin reducerea prezenței polenului și a altor particule, garantează o calitate mai bună a vieții, chiar și pentru cei care suferă de alergii.

» Nu trebuie să mai deschideți ferestrele, de asemenea, împiedică intrarea zgomotului și a insectelor din exterior.

» Energy Smart oferă cantitatea potrivită de aer în fiecare cameră, fără a crea curenti deranjanti. Debitul de aer variază de la o valoare minimă atunci când camerele sunt goale până la o valoare maximă a capacității proiectate pentru momentele cele mai aglomerate.

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/sayt_foto-022.jpg-02.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/how-to-choose-recuperator1.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/12H-PRANA.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/07/01-Principiul-de-functionare-PRANA-e1627302248715.jpg
Sistem de ventilație cu recuperare de căldură

PRANA

» Recuperatorul PRANA este un sistem de ventilație cu dublu flux (admisia și evacuarea aerului se face simultan, fără a se amesteca fluxurile de aer). Iar în calitate de recuperator de căldură, se folosește un schimbător de căldură din cupru. Sistemul elimină aerul contaminat și bogat în dioxid de carbon din încăpere și asigură admisia de aer proaspăt și curat din exterior.

» Totodată fluxul de admisie și evacuare al aerului trece prin canale diferite și nu se amestecă. În timpul ventilației, prin schimbătorul de cupru se produce transferul de căldură, care de fapt și asigură eficiența energetică a sistemului în orice anotimp.

» Dacă alegeți o ventilație simplă pentru casă trebuie să acceptați că iarna va pătrunde în casă aer rece iar vara aerul fierbinte de afară. Acest lucru nu se va întâmpla dacă veți folosi un sistem de ventilație cu recuperare de căldură PRANA.

» Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură devin din ce în ce mai populare pentru că aceste sisteme mențin căldura în încăpere în timpul iernii, iar în timpul verii păstrează răcoarea aerului condiționat, ceea ce înseamnă economii semnificative la energia consumată de instalația termică și de aerul condiționat.

Disponibil în variantele:

PRANA 150  | PRANA 150 PREMIUM | PRANA 150 PREMIUM PLUS

PRANA  200C | PRANA 200C PREMIUM  | PRANA 200C PREMIUM PLUS

PRANA 200G | PRANA 200G PREMIUM | PRANA 200G PREMIUM PLUS

VEZI PREȚURI!

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

Ești interesat de costurile cu montaj?