Livrare

Tarifele de livrare si ambalare/manipulare

Taxa de transport este suportata de catre Cumparator confotm taxelor percepute de firma de curierat.

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin servicii de curierat, Fan Courier, iar termenul de livrare este de 24-48 ore in cazul produselor cu statusul “stoc limitat” si statusul “in stoc”, in conditii normale fara fenomene meteo extreme sau alte restrictii ce nu tin de compania noastra ori de colaboratorii nostrii prestatori de servicii de curierat. Termenul de livrare mai sus prezentat se aplica in cazul platii comenzii prin modalitatea “Ramburs”.

In cazul comenzilor achitatea prin transfer bancar, card credit sau card rate comenzile se vor livra in momentul receptionarii platii in contul operatotului site-ului Grup Axa Onlne Shop.

Ridicarea de la punctele de lucru din tara, doar dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre operator – pentru mai multe detalii consultati operatorii Axa Industries Online Shop

Piatra Neamt:Strada Petru Movila,Numarul 16

Verificare coletului la livrare

Fiecare colet beneficiaza de facilitatea “deschidere colet” iar marfa este asigurata, clientul avand OBLIGATIA de a verifica faptic continutul coletului in prezenta agentului care face livrarea, verificand astfel integritatea marfurilor livrate precum si numarul acestora. Prin receptionarea coletului fara a indeplini obligatiile de mai sus clientul isi asuma toate riscurile de neconformitate a comenzii livrate.

Deschiderea coletului si verificare produsului/produselor se face in prezenta agentului de curierat, iar daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat este deteriorate si nu este in stare perfecta (ex. prezinta urme de lovituri, zgarieturi, ambalaj deteriorat, etc) iti recomandam sa refuzi coletul.

Refuzarea coletului este posibila doar in prezenta curierului la momentul livrarii inaintea receptionarii coletului.

In cazul in care produsele livrate prin curier rapid ajung deteriorate din cauza transportului, cumparatorul este indreptatit sa refuze receptia coltului cu rugamintea daca este posibil sa fotografieze si sa faca observatie pe awb si sa transmita incidentul pe adresa de mail office@grupaxa.ro sau la telefon 0724610704 sau 0743108711.