Încălzire prin pardoseală

Încălzire prin pardoseală

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/Vloerverwarming_UFH-noppenplaat_0-1.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/Vloerverwarming_vrouw_0.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/UFH_u-profile.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/Vloerverwarming_UFH-draagmat.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/11884681_1643207225961264_861782248642043057_o.png
Încălzire prin pardoseală HENCO FLOOR
– căldură plăcută și confortabilă –

» Încălzirea prin pardoseală HENCO Belgia generează un confort termic superior unui sistem de încălzire tradițional. Un argument favorabil este și potențialul ridicat de economisire a energiei.

» Dacă în cazul instalațiilor de încălzire convenționale apare fenomenul de stratificare a aerului, la încălzirea prin pardoseală emisia de căldură prin radiație permite o uniformitate a temperaturii perfectă.

» Dacă un sistem de încălzire cu radiatoare necesită o temperatură a agentului termic de 80 °C, pentru încălzirea prin pardoseală 45 °C este mai mult decât suficient. Sistemul de încălzire prin pardoseală HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia față de sistemele de încălzire tradiționale cu 20 -30%.

Încălzirea prin pardoseală HENCO SLIM

Repartizare ideală a căldurii în încăpere
» Fie că este un apartament, sau chiar o casă veche unde șapa clasică nu poate fi o soluție din cauza grosimii, soluția Henco SLIM este potrivită pentru schimbarea sistemului de încălzire clasic cu unul prin pardoseală. Peste aceasta se poate folosi cu succes orice tip de finisaje: parchet, gresie, marmură sau chiar mochetă.

» Sistemele de încălzire prin pardoseală asigură o repartizare verticală ideală a temperaturii în încăpere. Temperatura mai ridicată la nivelul pardoselii și mai redusă la nivelul capului oferă confort termic optim.

» Pentru că nu este necesară turnarea unei șape clasice, sistemul inovativ de Henco SLIM se realizează foarte rapid.

» Manopera necesară este mai mică decât în cazul unei șape unde se toarnă ciment, și unde există timpi necesari pentru uscare.

» Timpul este important în construcția unei case, iar sistemul cu pardoseală uscată se montează rapid.

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/01-Incalzirea-pri-pardoseala-VALROM.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/01-Coperta-Valrom-pex-final.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/04-Coperta-Valrom-pex-final.png
Încălzire prin pardoseală VALROM

» Confortul termic este o noţiune dificil de cuantificat în cifre. El depinde, atât de parametrii obiectivi, cât şi de parametrii subiectivi, legaţi de fiecare individ în parte. Corpul uman produce în condiţii de repaus cca. 100 W şi peste 1000 W, în condiţii de efort intens. Această energie trebuie disipată, pentru a ţine sub control temperatura corporală şi pentru a evita situaţiile de stres termic (disconfort).

» Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o alternativă confortabilă şi sănătoasă la sistemele clasice de încălzire care generează un confort termic apropiat de ideal dar şi economii substanţiale de energie.

» Sistemul utilizează agentul termic la temperaturi mult mai scăzute decât în sistemele clasice, fapt ce generează reduceri majore a cheltuielilor cu energia.

Sistemul poate fi utilizat în orice tip de clădire (clădiri de locuinţe, clădiri publice sau industriale) pentru întreg spaţiul interior sau doar parţial, fie că vorbim de o clădire nouă sau o clădire care este renovată.
Sistemul de încălzire în pardoseală poate fi conectat la orice centrală termică şi este în special recomandat pentru centralele în condensare şi sistemele care folosesc energii alternative – solare, geotermale.
Pentru a beneficia de toate avantajele unui astfel de sistem de încălzire în pardoseală trebuie ca acesta să fie corect dimensionat iar punerea în operă să respecte planurile.

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

Ești interesat de costurile cu montaj?