Dedurizarea apei

Statii de dedurizare

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-2020-07-20T164033.253.png

Ce este dedurizarea? Am nevoie de ea? 

Pe scurt, dedurizarea apei inseamna eliminarea mineralelor (calcarului) din apa, acest lucru se face prin schimb ionic.

Apa dura are rezultate negative asupra activitatilor din majoritatea domeniilor de activitate unde se foloseste, mai ales in gospodarie. Duritatea este cu atat mai mare cu cat cantitatea de minerale continuta este mai mare.

Cat de nociva este apa dura ?

Apa dura sau calcaroasa, este o reala problema si prin urmare ne vedem nevoiti sa gasim metode durabile, care sa reduca aceasta cantitate de calcar.

Apa dura lasa pete peste tot, strica masina de spalat rufe sau haine (prin depuneri de calcar). Apa dura distruge si centralele termice ale locuintelor, tot datorita depunerilor de calcar ce se realizeaza pe interiorul tevilor, ceea ce conduce si la blocarea acestora.

Află mai mult!

Vezi preturi!

Pentru mai multe detalii sună la: ✆ 0743 108 711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-2020-07-20T164013.160.png

Sweet Water sunt stații de dedurizare pentru tratarea apei potabile. Acestea folosesc principiul dedurizării prin schimb de ioni, în timpul căruia ionii de calciu si magneziu (săruri care contribuie la duritatea apei) sunt înlocuiți cu ionii de sodiu echivalenți.

Apa dedurizată reduce formarea depunerilor de calcar în ţevi, pe fitinguri, pe robinete și în plus, în cazul instalaţiilor tehnologice, îmbunătăţeşte procesul tehnologic.

Apa dedurizată este potrivită pentru multe utilizări domestice ca: spălarea ţesăturilor, igiena personală, prepararea alimentelor etc.

VERSIUNI DISPONIBILE

  • Sweet Water 8
  • Sweet Water 15
  • Sweet Water 30

Află mai mult!

Vezi preturi!

Pentru mai multe detalii sună la: ✆ 0743 108 711

Ești interesat de costurile cu montaj?