Dedurizarea apei

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/02-Statie-de-dedurizare-EUROACQUE.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/01-Statie-de-dedurizare-a-apei-EUROACQUE-NewSoft-M20.png

Stații de dedurizare a apei

Ce este dedurizarea? Am nevoie de ea? 
» Pe scurt, dedurizarea apei înseamnă eliminarea mineralelor (calcarului) din apă, acest lucru se face prin schimb ionic.
» Apa dură are rezultate negative asupra activităților din majoritatea domeniilor de activitate unde se folosește, mai ales în gospodărie. Duritatea este cu atât mai mare cu cât cantitatea de minerale conținută este mai mare.

Cât de nocivă este apa dură ?

Apa dură sau calcaroasă, este o reală problemă și prin urmare ne vedem nevoiți să găsim metode durabile, care să reducă această cantitate de calcar.
Apa dură lasă pete peste tot, strică mașina de spălat rufe sau haine (prin depuneri de calcar). Apa dură distruge și centralele termice ale locuințelor, tot datorită depunerilor de calcar ce se realizează pe interiorul țevilor, ceea ce conduce și la blocarea acestora.


Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/01-Ferroli-Sweet-Water.png
Stații de dedurizare a apei


» Sweet Water sunt stații de dedurizare pentru tratarea apei potabile. Acestea folosesc principiul dedurizării prin schimb de ioni, în timpul căruia ionii de calciu și magneziu (săruri care contribuie la duritatea apei) sunt înlocuiți cu ionii de sodiu echivalenți.
» Apa dedurizată reduce formarea depunerilor de calcar în țevi, pe fitinguri, pe robinete și în plus, în cazul instalațiilor tehnologice, îmbunătățește procesul tehnologic.
» Apa dedurizată este potrivită pentru multe utilizări domestice ca: spălarea țesăturilor, igiena personală, prepararea alimentelor etc.

VERSIUNI DISPONIBILE

Sweet Water 8 | Sweet Water 15

Vezi prețuri!

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/02Valrom-statii-dedurizare-banner_site.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/statie-dedurizare-AquaPur-Soft.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/08/02-Schema-de-principiu-dedurizator-VALROM.png
Stații de dedurizare a apei

» Fie că vorbim de o mașină de spălat rufe sau vase, de un espressor sau de boilere, cazane, centrală termică sau alte sisteme de încălzire, ele trebuie protejate de depunerile de calcar, astfel încât să poată funcționa fără probleme. Dedurizatorul AQUA PUR SOFT previne depunerea de ioni duri de calciu și magneziu în instalațiile de apă rece și caldă, protejându-le. Astfel, elimini costurile cu reparațiile generate de daunele provocate de duritatea apei, previi albirea bateriilor, chiuvetelor și a obiectelor sanitare care intră în contact cu apa și menții buna funcționare a electrocasnicelor tale.
» Datorită componentelor cu rezistență mecanică ridicată și a faptului că ele sunt rezistente agenților chimici, fizici și mecanici, stația de dedurizare AQUA PUR SOFT este etanșă și poate funcționa în siguranță atât timp cât este montată conform instrucțiunilor detaliate în manualul de utilizare.
» Locul de montare al dedurizatorului este important să fie ferit de îngheț sau de contactul direct cu razele soarelui. Astfel, el trebuie protejat de factorii de mediu. Suprafața pe care va fi montat trebuie să fie dreaptă (nu se acceptă suprafețe înclinate) și rezistentă, astfel încât să suporte greutatea stației.
» Grație panoului de comandă cu care este accesorizată stația de dedurizare AQUA PUR SOFT, regenerarea necesară bunei funcționări se face simplu și rapid. Panoul de comandă permite setarea numărului de zile pentru regenerare, volumul de apă, dar și alegerea unuia dintre ciclurile automate incluse: Backwash (Spălare inversă), Brine draw (Alimentare cu saramură), Rinse (Clătire) și Refill (Reumplere).

Disponibil în variantele:

AQUA PUR SOFT 10 | AQUA PUR SOFT 18

AQUA PUR SOFT 25 | AQUA PUR MIX 25

VEZI PREȚURI!

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

Ești interesat de costurile cu montaj?