Coșuri de fum

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/01-Cos-de-fum-din-inox.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/02-Cos-de-fum-din-inox.png

Coșuri de fum din INOX

Alegeți să fiți în siguranță, atât dumneavoastră cât și bunurile dumneavoastră, folosind coșuri de fum special concepute pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la șemineu, sobă, centrală sau termoșemineu.

Coșurile sunt executate la interior din inox 1.4301(304), cu grosimea de 0.5 mm pentru coșurile cu diametrul inox AISI 304, cu grosimea de 0.5 mm. Termoizolația se realizează cu vată bazaltică, cu grosimea de 40 mm și o densitate de 80 kg/mc. Toate coșurile de fum comandate în sistem complet se livrează cu certificat de conformitate CE!

Coș de fum inox  perete dublu, izolat, complet echipat – sudat pe generator.

Oferta se personalizează în funcție de fiecare proiect în parte.

» Sistemul de coș de fum profesional din inox poate fi folosit pentru case, blocuri, hale, restaurante sau alte spații care au în dotare echipamente ce folosesc combustibil gazos, solid sau lichid.

» Coșurile de fum din inox , reprezintă o soluție profesională și sigură de evacuare a gazelor de ardere.

» Rezistență maximă la umiditate, coroziune chimică și intemperii.

» Tip bază: Plecare de la sol, plecare în consolă.

AVANTAJE:

» greutate redusă

» volum redus

» montaj rapid

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/Leier-cos-de-fum-SMART-small.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/multikeram-las.png

Coșuri de fum din ceramică

LEIER SMART

SISTEME DE COȘURI DE FUM – Confort și eficiență energetică cu coșul de fum

Sistemele de coșuri de fum cu tubulatură din șamotă se integrează perfect în gama de produse Leier și, prin utilizarea celor mai performante tehnologii de prelucrare a materiilor prime naturale, asigură binemeritatul confort al căminului.

Coșul de fum performant funcționează discret: asigură randamentul corespunzător al sursei de căldură, conduce gazele de ardere la o înălțime de siguranță, după caz asigură alimentarea cu aerul necesar combustiei, rezistă totodată temperaturilor
ridicate și condensului acid puternic coroziv. Coșul de fum modern contribuie la confortul și siguranța locuinței, la realizarea
independenței din punctul de vedere al combustibilului utilizat pentru încălzire.

Tubulatura interioară a coșului de fum ideal este din material ceramic.

Materialul ceramic este printre cele mai fiabile: rezistă la temperaturi ridicate și la acizi, nu corodează, prin rezistența la uzură asigură o durată de viață îndelungată și garantează funcționarea sigură a coșului de fum.

Sistemele de coșuri de fum asigură necesarul de aer de ardere pentru sursa de căldură din exteriorul locuinței, prin capul de coș. Drept consecință, aparatul termic racordat (sobă, șemineu, etc.) nu folosește în timpul funcționării aerul din încăperea respectivă, aer care, urmare a etanșeității tâmplăriei, s-ar consuma în timp scurt. Cu sistemele de coșuri de fum Leier puteți încălzi orice spațiu în siguranță, deoarece aerul din încăperi va rămâne curat și sănătos.

Rezistență la umiditate și mediu acid
Tubulatura interioară de șamotă rezistă garantat, pe durata a mai multor decenii, la efectul coroziv al reziduurilor de ardere rezultate din exploatarea sursei de căldură și a coșului de fum. A fost proiectată pentru o utilizare îndelungată.

Sistem complet, certificat
Sistemele de coșuri de fum inovative Leier corespund tuturor exigențelor standardelor europene de specialitate, cuprind un ansamblu de elemente componente compatibile și accesorii, care asigură o funcționare ireproșablilă a sistemului.

Garanție reală și completă!

Beneficiați de o garanție de 33 de ani pentru sistemul Dvs. de coș de fum Leier. Garanția nu se acordă numai pentru anumite elemente componente, ci se referă la întreg ansamblul coșului de fum.

Vezi prețuri!

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

Ești interesat de costurile cu montaj?