Cazane pe peleți

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/01-Cazan-din-otel-cu-functionare-pe-peleti-Ferroli-Biopellet-PRO-24.png

Cazane pe peleți

Ferroli Biopellet PRO

Cazanul Biopellet PRO are principiul de funcționare bazat pe utilizarea camerei de ardere în depresiune, aceasta fiind complet etanșă astfel încât fluxul de aer este controlat de ventilatorul de evacuare, montat pe partea din spate a cazanului. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului pe măsură ce cazanul se apropie de temperatura dorită. Cazanul este dotat cu panou de comanda digital care afișează ora și data, activarea cronometrului, puterea de ardere și regimul de lucru, cod de eroare, temperatura setată a cazanului, modul de iarnă/vară. Acesta este vopsit cu vopsea termică care ajunge la rezistența sa finală după câteva cicluri de funcționare, fiind motivul principal din cauza căruia nu trebuie să atingeți suprafețele.

Cazanul Biopellet PRO este conceput și fabricat pentru a funcționa numai pe peleți clasa A(DIN plus 51731) cu următoarele caracteristici:

» Material 100% lemn rășinos sau foios;
» Diametru Ø 6/8 mm;
» Lungime 20 – 30 mm;
» Putere calorifică > 4.8 kW/kg;
» Conținut cenușă < 8%.

Disponibil în variantele:

Ferroli Biopellet PRO 18 Ι Ferroli Biopellet PRO 24 Ι Ferroli Biopellet PRO 30

Vezi prețuri!

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/01-Cazan-pe-peleti-Arca-Granola-Automatica-30R-30kW.png

Arca Granola Automatica

GRANOLA AUTOMATICA – Este o centrală din oțel care funcționează cu peleți din lemn natural, cu control și gestiune electronică ale funcțiilor automatice de aprindere, alimentare și reglare a instalației. Este posibilă utilizarea unor anumiți combustibili granulari, și anume coji de alune, sâmburi de măsline sau altceva consultând în prealabil serviciul nostru de prevânzare.
Componente profesionale pentru modelele GRANOLA AUTOMATICA
Comparația față de componentele ieftine sau derivate de la șemineele pe peleți, care se folosesc astăzi pe piața centralelor pe peleți de putere mică este clară și evidentă. Deoarece alegerea unei centrale este indicată dacă folosința este continuă, dacă există spațiul tehnic dedicat centralei, dacă locuința de încălzit este mai mare de 70 mp și sunt necesare mai multe ore zilnice de încălzire. Un șemineu pe peleți idro sau o centrală pe peleți cu componentele unui șemineu este recomandată dacă folosirea este ocazională, dacă locuința de încălzit este mică sau dacă nu există spațiul tehnic pentru a plasa centrala ținând cont că rezervorul peleților unei centrale garantează o autonomie de 6 ori mai mare decât cel al unui șemineu.

DISPONIBIL ÎN VARIANTELE:

Arca Granola Automatica 20R – 20kW | Arca Granola Automatica 30R – 30kW

Arca Granola Automatica 40R – 40kW | Arca Granola Automatica 50R – 50kW

Arca Granola Automatica 80R – 80kW | Arca Granola Automatica 115R – 115kW

Arca Granola Automatica 150R – 150kW

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/01-Domusa-Bioclass.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/02-Domusa-Bioclass.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/04-Domusa-BioClass-IC-foto.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/02-BioClass-interior.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/Buncar_cu_boiler_ACM_incorporat_HTP.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/05-Domusa-BioClass-IC-foto.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/09-Domusa-Bioclass-IC66.png

Domusa BioClass IC

BIOCLASS

Controlul centralei cu ajutorul smartphone-ului – Între 12 kW și 66 kW

Centrale cu peleți cu conectivitate WiFi oferită in dotarea standard , având tehnologia iConnect care, printre altele, permite următoarele acțiuni de la distanță:
» Pornirea și oprirea echipamentului.
» Modificarea temperaturii apei calde și a agentului de încălzire.
» Furnizarea de informații din istoricul de utilizare (consum, gradul de umplere a tăvii de cenușă etc.).
» Avertizări și sugestii.
» Programarea intervalelor de funcționare etc.

CONECTIVITATE iConnect

Gama de produse BIOCLASS IC permite utilizatorilor să controleze centrala și alte componente ale instalației prin Internet utilizând o aplicație de pe smartphone, cu condiția ca în locația în care este instalat cazanul să fie disponibilă o rețea WiFi.

Centrala BIOCLASS IC este echipată cu sistemul inteligent de control al combustiei “FLAME LOGIC” care analizează în mod continuu atât arderea cât și fluxul de aer pentru a obține combustia optimă a peleților.

GARANȚIE

Datorită calității ridicate a materialelor din care este fabricat BIOCLASS, DOMUSA TEKNIK oferă o garanție de 5 ani pentru schimbătorul de căldură și 2 ani pentru componentele hidraulice și electrice.

CONFORT
Sistemele de curățire automată ale arzătorului și schimbătorului de căldură cu care sunt echipate centralele DOMUSA TEKNIK asigură utilizatorului un nivel ridicat de confort. Curățarea arzătorului a fost concepută special pentru a elimina cenușa rezistentă și alte reziduuri nearse, pentru a garanta atât durabilitatea cât și întreținerea minimă a echipamentului.

INSTALARE UȘOARĂ
Centralele BIOCLASS IC sunt echipate cu un sistem inovator de preîncălzire a apei de pe retur. Sistemul HotStream evită condensul cauzat de returul apei reci din instalație, fără alte componente costisitoare. Acest sistem de preîncălzire permite conectarea returului direct în centrala având temperatura minimă de 25º, indiferent de tipul de configurație hidraulică a instalației. Există, de asemenea, o gamă largă de kituri hidraulice opționale disponibile pentru a veni în întâmpinarea diverselor nevoi de instalare. Toate aceste kituri sunt echipate cu sisteme de reglare care controlează temperatura turului în funcție de temperatura exterioară, optimizându-se astfel consumul instalației. Printre diversele configurații care pot fi efectuate cu aceste kituri sunt sistemele de încălzire prin pardoseală pentru două zone cu temperaturi ale turului diferite.

CURĂȚARE AUTOMATĂ
Curățarea centralei se face complet automat. Un set de spirale reține gazele de ardere, îmbunătățind performanța și curățând depunerile din schimbătorul de căldură. Spiralele sunt acționate de către un motor prin intermediul unui sistem cu came care le mișcă regulat pe verticală, curățând astfel schimbătorul de căldură. Arzătorul este de asemenea echipat cu un sistem de curățare automată a cenușii. În partea de jos a camerei de ardere se află un sistem de curățare care elimină periodic cenușa acumulată în camera de combustie către cenușar. Acest sistem curăță cenușa chiar și în timpul funcționării arzătorului, fără a fi necesară oprirea centralei. Astfel se optimizează consumul de combustibil și se maximizează confortul.

EFICIENȚĂ
Centrala BIOCLASS reduce consumul de combustibil prin recuperarea scăderilor de temperatură într-un timp mai scurt. Aceasta se obține grație eficienței ridicate și a modulării electronice.

MODULARE
Corpul cazanului și schimbătorul de căldură sunt proiectate astfel încât gazele să cedeze cât mai multă căldură posibil în agentul termic și în toată instalația. Astfel se obțin randamente de ardere imbatabile, în special la putere redusă.

Disponibil în versiunile:

Domusa BioClass IC12, 12kW Ι Domusa BioClass IC18, 18kW

Domusa BioClass IC25, 25,3kW Ι Domusa BioClass IC35, 34kW

 Domusa BioClass IC45, 45kW Ι Domusa BioClass IC66, 66,6kW

sau în versiunile cu boiler ACM încorporat

Domusa BioClass IC DX 18, 18kW Ι Domusa BioClass IC DX 25, 25kW

Află mai mult!

Pentru o gamă mai largă de cazane pe peleți și prețuri vizitează

WEBSHOP: axa-shop.ro

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2021/09/01-Artel-Compact-cu-autocuratire.jpg

Artel Compact

 • Putere: 16.16 kW. Gama Artel Compact cu autocurățire mai conține următoarele puteri: 19 kW, 23.79 kW, 27.17 kW, 34 kW. Dimensiuni reduse ce permit instalarea centralei în spații restrânse. Curățire automată a arzătorului
  Modulație automată a puterii de ardere
  Kit hidraulic încorporat : pompă de recirculare electronică Wilo, vas de expansiune, supapă de presiune, aerisitor automat, presostat electronic.
  Funcționare cu tiraj forțat ce permite o instalare facilă a coșului de fum
  Panou de comandă ușor de utilizat, operațiuni simple de curățare și întreținere
  Rezervor pentru peleți încorporat
  Aprindere pe bază de rezistență ceramică
  Fabricată integral în Italia.

Pentru mai multe detalii sună la:

0743108711

Ești interesat de costurile cu montaj?