Aparate aer condiționat

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/00-Aer-conditionat-Ferroli-AMBRA-S-garantie-2-ani-1280x1345.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/Aer-conditionat-Ferroli-AMBRA-S-2.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/05-Ferroli-AMBRA-S.jpg
Aparate de aer condiționat Ferroli
AMBRA S, inverter, Wi-Fi inclus

Ferroli Ambra S este un aparat de aer condiționat destinat pentru răcirea și încălzirea spațiilor, echipat cu inverter DC, constituit dintr-o unitate internă de perete, unitate externă și telecomandă, având posibilitatea de a fi gestionat de la distanță prin aplicație dedicată (iOS și android) pe Smartphone sau tabletă, necesitând conexiunea aparatului la rețeaua Wi-Fi. Aparatul este echipat cu agent frigorific R32, de ultimă generație și are clasa energetică A++ la răcire și A+ la încălzire.

Versiuni disponibile:

AMBRA   9 –   9000 btu Ι AMBRA 12 – 12000 btu

 AMBRA 18 – 18000 btu Ι AMBRA 24 – 24000 btu

Clasa eficientă energetică:

» RĂCIRE: A ++
» ÎNCĂLZIRE: A +/A+++

AVANTAJE:

» Posibilitaea de gestionare a aparatului prin WI-FI, direct de pe SmartPhone sau tabletă prin intermediul aplicației Ferroli Control
» Telecomandă cu raze infraroșii pentru controlul tuturor funcțiilor
» Mod AUTO – se activează automat în funcție de temperatura ambiantă și punctul de funcționare setat
» ECO – economisire energie
» SELF CLEAN – evitarea mirosurilor neplăcute
» FOLLOW ME – citire locală a temperaturii de la telecomandă
» PROGRAMARE ORARĂ
» Menținerea automată în memorie a setărilor și repornirea în cazul căderilor de tensiune
» Filtru cu mare putere de filtrare material sintetic
» Compresor cu tehnologie inverter DC

Pentru mai multe modele, puteri și prețuri

https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/Midea-Xtreme-Eco-LEFT-RIGHT-1000x1000-1.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/01-Unitate-externa-Midea-Xtreme-Eco-1000x1000-1.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/03-Unitate-externa-Midea-Xtreme-Eco-RIGHT-1000x805-1.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/01-Unitate-interna-Midea-Xtreme-Eco-ON-RIGHT-1000x477-1.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/extreme-eco-quattro-1280x1295.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/Midea-Xtreme-Eco-Alegerea-cea-mai-eficienta-pentru-tine-si-natura-1280x551.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/turbo-car.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/01-Midea-Xtreme-Eco-BlueAngel-1280x1105.png
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/Diamond-edge-T-Shape-1280x728.jpg
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2022/06/01-Midea-Xtreme-Eco-R32-1280x783.png

Aparate de aer condiționat Midea

Noul aparat de aer condiționat Midea Xtreme Eco, se remarcă prin eficiența energetică ridicată, SEER/SCOP: 7,0/4,2, care aduce grație algoritmului de control inovator și a compresorului de înaltă frecvență Inverter Quattro un plus de confort și o economie de energie.

Kit de instalare ( 3 M ) și Wi-Fi inclus.

INVERTER QUATTRO™

Inverter Quattro™, tehnologie exclusivă MIDEA, transformă compresorul inverter GMCC în unul dintre cele mai performante compresoare de aer condiționat din lume. Compresoarele aparatelor MIDEA sunt puternice, eficiente, constante și ating viteze ridicate, 4 avantaje prezente concomitent și permanent.
Cu ajutorul Inverter Quattro™, XtremeEco funcționează la capacitate optimă cu un consum mult mai redus de energie, păstrând temperatura constantă și confortabilă, în timp ce protejează mediul, prin abordarea sustenabilă orientată pe eficiență.

Funcționare la Temperatură Extremă
Datorită tehnologiei inverter și a compresorului puternic, aparatele MIDEA pot funcționa în mod eficient în condiții de temperatură extremă, atât foarte ridicată, cât și foarte scăzută, de la 67°C la -32°C*.

* valori aplicabile pentru anumite modele.

Răcire Rapidă – Încălzire Rapidă
Folosind tehnologia High-frequency Racer, compresorul aparatului de aer condiționat poate atinge într-un timp foarte scurt o frecvență ultra-ridicată (65Hz în 6 secunde), asigurând răcirea sau încălzirea rapidă și puternică în condiții de eficiență energetică.
Folosind SmartSavE, protejezi natura și scapi de grijile referitoare la consumul de energie. Pornește aparatul tău MIDEA și selectează modul ECO, pentru o noapte întreagă de confort, în condiții de funcționare eficientă și sustenabilă. Consumul ultra-scăzut de energie te ajută să te bucuri de un somn liniștit.
Algoritm de Control de Precizie 
Modul de funcționare inovativ SmartSavE creat de MIDEA folosește al 4-lea algoritm de control de precizie al invertorului SmartSavE, care permite cipului Alpha Energy să recepționeze semnale mult mai precis, să proceseze datele mai exact, să anticipeze și să transmită rapid instrucțiuni compresorului.
Acest lucru ajută compresorul să funcționeze eficient și sustenabil, folosind mai puțină energie în timp ce sunt asigurate confortul și răcoarea.
Durabilitate
PrimeGuard™
Tehnologia PrimeGuard™ de la MIDEA conferă schimbătorului de căldură rezistență crescută la oxidare și rugină, comparativ cu alte tipuri de protecție anti-corozivă. Astfel, sunt asigurate condițiile pentru funcționarea constantă și durabilă, prin protecția împotriva factorilor de mediu agresivi. Totodată, este prevenită în mod eficient formarea și dezvoltarea bacteriilor.
Kit Wi-Fi încorporat pentru Midea Xtreme Eco 2022

Aparatul de aer condiționat Midea  Xtreme Eco 2022 are kitul Wi-fi încorporat care îți permite să îl controlezi de la distanță, de oriunde în lume. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pe telefonul mobil și de o aplicație pentru a folosi această funcție, prin intermediul căreia poți seta temperatura pe care ți-o dorești în locuința ta, curba de somn și cronometrul săptămânal. Acum poți să oprești cu ușurință aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 2022, chiar dacă nu ești acasă, și de asemenea, să îl pornești înainte de a ajunge acasă, pentru a crea temperatura ideală în locuință.

Poți descărca această aplicație de pe App Store sau Google Play, accesând unul dintre linkurile următoare:
                               
Pentru mai multe detalii și prețuri

Sau sună la:

0743108711