BlogNIBE VIP Installer

iulie 22, 2020
https://www.grupaxa.ro/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-2020-07-22T165858.232.png

CE ESTE UN NIBE VIP INSTALLER ?

Sunt firmele de instalatii care si-au dezvoltat competenta si experienta de instalator specializat in echipamente NIBE Suedia, respecta cerintele de instalare, punere in functiune si service.

NIBE VIP Installer actioneaza in scopul cresterii confortului utilizatorilor de echipamente NIBE Suedia si pentru eficientizarea functionarii acestora.

Pentru ca un instalator sa apara pe site-ul nostru, trebuie sa indeplineasca anumite criterii pe care sa le respecte cu strictete. Totusi, unele informatii furnizate au fost preluate pe baza de incredere ca urmare, va recomandam sa efectuati o verificare independenta a instalatorului.

In baza codului de bune practici NIBE, instalatorii trebuie: 

  • Sa actioneze cu profesionalism, competenta si responsabilitate
  • Sa respecte toate standardele si reglementarile specifice, in vigoare in Romania
  • Sa instaleze si sa puna in functiune echipamentele NIBE, in conformitate cu toate procedurile si manualele de instalare NIBE
  • Sa respecte listele cu verificarile specifice pentru produsele NIBE
  • Sa demonstreze clientului functionarea corecta si parametrizarea sistemului
  • Sa pastreze legatura directa cu clientii si sa raspunda solicitarilor referitoare la produsele NIBE cu rapiditate si intr-o maniera profesionista
  • Sa fie in permanenta la curent cu gama de produse NIBE si cu noutatile din domeniul HVAC si al instalatiilor

Lista de instalatori contine datele de contact ale instalatorilor NIBE care au participat la cursurile noastre de instruire pentru pompele de caldura geotermale, aer-apa si au instalat cu succes pompe de caldura NIBE.